Isporuka proizvoda
Kao internet prodavnica, Di nails 103 doo potpisao je ugovore sa kurirskim službama odnosno firmama koje se bave isporukom brze pošte.
Na stranici proizvoda naznačeno je stanje proizvoda. Ukoliko proizvod nije dostupan za kupovinu moguće oznake su ‘’out of stock’’ ili ‘’nema na stanju’’
Poručeni proizvod/proizvodi koji su u trenutku poručivanja bili na stanju biće vam poslati sledećeg radnog dana a maksimalno 3 radna dana od datuma potvrde porudžbine od strane Di nails 103 doo. Ukoliko je kupac prilikom kupovine naručio i proizvod/proizvode kojeg nema na stanju dobiće obaveštenje na mail u vezi sa otkazom porudžbine pri čemu će biti naglašeno koji proizvod je u pitanju.


Isporuka na teritoriji Srbije
Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirske službe.
Za porudžbine čija je vrednost preko 5000 RSD isporuka je besplatna a otkup novca, ukoliko kupac ne uplati na tekući račun Di nails 103 doo, snosi kupac.
Za porudžbine čija je vrednost ispod 5000 RSD troškove isporuke snosi kupac i oni če se tarifirati po cenovniku kurirske službe Post express ili D Express
Okvirna cena pošiljke iznosi oko 300-350 dinara za dostavu i 50-100 dinara za otkup/
U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je sledećeg radnog dana a maksimalno do 3 radna dana.

Isporuka van teritorije Srbije
Kupac treba kontaktirati Di nails 103 doo preko maila, telefona ili instagram stranice serebro_srbija zbog uvečanih troškova dostave za međunarodni saobraćaj.
 
Ograničenja isporuke robe
Isporuka robe na KiM. Kupac je obavezan da iznos uplati na tekući račun Di nails 103 doo, ukoliko iznos prelazi 2000 dinara, pre slanja pošiljke.